Η ΕΡΤ ετοιμάζει έκτακτο διήμερο αφιέρωμα για να τιμήσει την αείμνηστη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση θα μεταδοθούν σε επανάληψη τα δύο πρώτα επεισόδια της κωμικής σειράς «Μαντάμ Σουσού», καθώς και εκπομπές αφιερωμένες στη σπουδαία ηθοποιό και την αξέχαστη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Την Κυριακή του Πάσχα (5/5) στις 14:00 θα προβληθούν τα επεισόδια «Ιχθυοπωλείον το Λούβρον» και «Ο Καραβαγγέλης ή Καραβάν» της σειράς «Μαντάμ Σουσού» και αμέσως μετά στις 15:00 η εκπομπή «Το Σήριαλ των Σήριαλ» από το Αρχείο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Το 33ο επεισόδιο της εκπομπής με παρουσιάστρια τη Ρένα Θεολογίδου είναι αφιερωμένο στο ριμέικ του σήριαλ «Μαντάμ Σουσού», διασκευή του χιουμοριστικού αφηγήματος του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία του Θανάση Παπαγεωργίου και παραγωγή και σενάριο της Ελβίρας Ράλλη, με πρωταγωνίστρια την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5) οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στις 20:00 την εκπομπή «Καλλιτεχνικό Καφενείο». Στο επεισόδιο με τίτλο «Το τέλος της Ελεύθερης Σκηνής» καλεσμένοι ήταν οι ηθοποιοί Άννα Παναγιωτοπούλου και Σταμάτης Φασουλής, καθώς και ο σκηνοθέτης Διαγόρας Χρονόπουλος.

Αρχικά, μιλούν για το τέλος της Ελεύθερης Σκηνής, συζητούν για την Επιθεώρηση και σκιαγραφούν τα χαρακτηριστικά της Ελεύθερης Σκηνής. Συζητούν για την εισροή νέων ηθοποιών στην επιθεώρηση, αλλά και νεανικού κοινού. Αναφορά γίνεται, επίσης, στη νέα γλώσσα που εισήγαγε το Ελεύθερο Θέατρο, αλλά και στην πιο ρεαλιστική φύση του

Επίσης, επιχειρείται μια κριτική προσέγγιση της ελληνικής επιθεώρησης. Στη συνέχεια, Άννα Παναγιωτοπούλου και Σταμάτης Φασουλής αναφέρονται σε συγκεκριμένα περιστατικά από τη συνεργασία τους, ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται πλάνα από παραστάσεις του Ελεύθερου Θεάτρου.