Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιεί νυχτερινές εμφανίσεις και η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open και ο ρεπόρτερ Γιώργος Βιολέντης τον συνάντησε στο αεροδρόμιο. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τις ολιγοήμερες διακοπές του κα αν της πέρασε μόνος του ή με την φημολογούμενη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Μόλις ο Κωνσταντίνος Αργυρός άκουσε την συγκεκριμένη ερώτηση βιάστηκε να φύγει από την κάμερα και αρκέστηκε σε μια λιτή απάντηση.

«Φανταστικά ήταν σε όλη την περιοδεία. Δόξα τω Θεώ», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην κάμερα του Open και όταν ρωτήθηκε για το εάν πέρασε μόνος του αυτές τις ημέρες ή με την Αλεξάνδρα Νίκα δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Σας παρακαλώ πολύ, παιδιά. Να ‘στε καλά», αρκέστηκε να απαντήσει, γυρίζοντας το κεφάλι του από την άλλη πλευρά.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε πως δεν της άρεσε η στάση του τραγουδιστή. «Δεν μου άρεσε πολύ, εγώ στεναχωρήθηκα. Μια χαρά παιδί είναι αλλά γιατί γύρισε το κεφάλι του; Χθες η Νατάσα Θεοδωρίδου το χειρίστηκε μια χαρά», επισήμανε η παρουσιάστρια του Open.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι σε σχέση με την όμορφη Αλεξάνδρα Νίκα όλο και πληθαίνουν. Ποια είναι όμως η Αλεξάνδρα Νίκα που φέρεται να έχει «κλέψει» την καρδιά του τραγουδιστή;

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Έχει ακόμη δύο αδέλφια τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.