Η Κατερίνα Στανίση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Έρη Βαρδάκη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις μεγάλες της συνεργασίες, ενώ τόνισε πως έζησε και πολλές τραυματικές εμπειρίες.

«Ήταν πολύ επικίνδυνη η νύχτα για ένα μικρό κορίτσι, έχεις να κάνεις με τόσους χαρακτήρες, δύσκολος δρόμος… Επειδή ακούγονται διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πάω μόνη μου. Δούλεψα πολύ για να φτάσω ψηλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

Η Κατερίνα Στανίση είπε στη συνέχεια: «Ήταν μεγάλη τύχη να γνωρίσω προσωπικά τον Στέλιο Καζαντζίδη, ήταν ένας απλός άνθρωπος. Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν πολύ ωραίος τύπος, τον αγαπάω πολύ. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί και με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Νταλάρας. Μου λέει “κυρία Στανίση, είμαι ο Γιώργος Νταλάρας”, του λέω “άσε με ρε” και το έκλεισα. Εκείνη την εποχή μου έκαναν πολλές φάρσες στα τηλέφωνα. Και με ξαναπήρε ο άνθρωπος, έτρεμαν τα χείλη μου από την ντροπή μου, κι έτσι ανταμώσαμε. Στον Βασίλη Τσιτσάνη δεν άρεσε να σπάνε τα πιάτα».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στανίση ανέφερε: «Ευτυχώς έζησα καλές στιγμές, αλλά στιγμές! Οι περισσότερες όμως τραυματικές, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα. Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει εδώ και χρόνια».